Logo Loading

Despre Noi

Cine suntem?

Enercons Efficiency SRL a fost inființată in 2014 de către D-ul Petre Stroe. Firma a debutat cu servicii de consultanță in domeniul energetic, aducând un plus de valoare pieței din Romania.

În prezent, Enercons Efficiency este alcătuită dintr-un grup de specialiști pe diverse domenii, precum domeniul Energetic, Juridic și Financiar. Ne-am putut mări aria de expertiză cu ajutorul colaboratorilor noștrii, colaboratori care au adăugat mereu un grad ridicat de valoare solutiilor oferite de noi.

Calitatea și actualitatea informațiilor au fost întotdeauna cele mai importante aspecte pentru noi, însa conexiunile din piață s-au dovedit a fi mereu cele mai eficiente servicii oferite de firma noastră.

Numele de Enercons Efficiency, cât si numele specialiștilor și colaboratorilor noștrii, au o greutate pe piața din România.

Misiunea Noastră

Încă din anul 2014, Enercons Efficiency și-a propus să ajute companiile să-și atingă target-urile prin know-how și perseverență. In prezentul climat de afaceri, informațiile corecte si conexiunile pe piață pot face diferența intre pierdere și câștig.

Untitled-1

Încrederea este aspectul cel mai important într-o colaborare de succes

  • Conexiuni pe piața din România
  • Informații corecte și de actualitate
  • Garanția informațiilor furnizate
  • Garanția executării